Autotallinovet

Autotallinovikuva_1_FLEXDOOR.jpg

FLEXDOOR autotallin nosto-ovet valmistetaan parhaista eurooppalaisista komponenteista viimeisintä valmistustekniikkaa käyttäen. Kaikki FLEXDOOR ovet on hyväksytty ja sertifioitu Eurooppalaisen turvallisuustandardin EN13241-1 vaatimusten mukaisesti. (Lämpöeristys, Tiiviys, Tuulikuorma). FLEXDOOR ovet tarjoavat parasta mahdollista käyttömukavuutta ja mutkatonta toimintaa aina vuosiksi eteenpäin. Tiedämme ja tunnemme tuotteemme laadun, sen takaa markkinoiden paras takuu --> ovilamelleille 11 vuotta.

Tyylikkäät, vankat ja hyvin eristetyt lamellit, joista löytyy sopiva ratkaisu taloon kuin talliin. Uudisrakennuksiin rapatulla pinnalla, lauta- tai tiiliverhoiltuna tai saneerauskohteisiin. FLEXDOOR lamellivaihtoehdoista löytyy tyylikäs ja harmoninen ratkaisu jokaiseen kohteeseen, varmasti ja lämpimästi.

Lamellien pintamateriaalina on 0,5 mm:n paksuinen maalattu, galvanoitu teräspelti. Eristeenä ympäristöystävällinen, freoniton polyuretaanivaahto. Tiiviin lopputuloksen varmistaa ylä-, ala- ja sivutiivisteenä käytetty EPDM kumi.

Valittavanasi on lukuisa määrä eri pinta- ja värivaihtoehtoja. Katso lisätietoja ja kuvia digiesitteestämme.

Vakiokoko autotallinovelle on 2500x2100 mm (L x K). Toimitamme ovia myös muun kokoisina mittojen mukaan.

Nyt jopa 20 vakioväriä RAL värikartasta;

Varivaihtoehdot.jpg

 

High-Line lamellivaihtoehdot

High_Line_lamellit.jpg

 

Design-Line lamellivaihtoehdot

Design_Line_Lamellit.jpg

 

Wood-Line lamellivaihtoehdot

Wood_Line_lamellit.jpg